Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile waży gra? Dużo osób gra?

T4ki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż jestem tu nowy i mam pare pytan do Was , a wiec :

1. Ile ta gra  wazy? Ile musze sciagnac?

2. Dużo osób tu gra?

3. Dla kogos kompletnie nowego ta gra moze sprawiac problemy?

Z góry dziekuje

Opublikowano

1. 32GB, ale z tego co sie orientuje jest nowy client, który umożliwia grę juz po ściągnieciu 8.

2. Dużo, zależy jeszcze od serwera

3. Jak każda gra dla nowych graczy.

Mam pytanie co do 1  czyli jakbym scagal clienta to po 8 gb by  mi sie zatrzymalo i mogłbym juz grac czy jak?

Opublikowano

1. Mogłbyś grać ale do max 18lvl i byłbyś ograniczony do tylko paru lokacji. W międzyczasie w tle powinna Ci się ściągać reszta gry w podobnych pakietach, które przy ponownym uruchomieniu rozpakują się i rozbudują grę.

2. W AIONa gra masa ludzi na różnych serwerach. Najwięcej aktualnie na Niemieckim Thorze, Francuskim Urtemie, Angielskim Nexusie oraz PL Barusie (PL serwer jest tylko jeden ale jego populacja jest zbliżona do wcześniej wymienionych). Nie ma problemu z znalezieniem ludzi do gry.

3. AION z patcha na patch jest coraz łatwiejszy do ogarnięcia dla nowych graczy z względu na różne ułatwienia. Poza tym jest od "niedawna" w PL wersji językowej więc nawet rzeczy wyglądające wcześniej na skomplikowane są teraz zrozumiałe dla większej ilości graczy. Fakt faktem, że jest to gra dużo bardziej rozbudowana od wielu innych dostępnych na rynku i tym samym bardziej wymagająca ale nie jest nie do ogarnięcia.
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

1. Mogłbyś grać ale do max 18lvl i byłbyś ograniczony do tylko paru lokacji. W międzyczasie w tle powinna Ci się ściągać reszta gry w podobnych pakietach, które przy ponownym uruchomieniu rozpakują się i rozbudują grę.

2. W AIONa gra masa ludzi na różnych serwerach. Najwięcej aktualnie na Niemieckim Thorze, Francuskim Urtemie, Angielskim Nexusie oraz PL Barusie (PL serwer jest tylko jeden ale jego populacja jest zbliżona do wcześniej wymienionych). Nie ma problemu z znalezieniem ludzi do gry.

3. AION z patcha na patch jest coraz łatwiejszy do ogarnięcia dla nowych graczy z względu na różne ułatwienia. Poza tym jest od "niedawna" w PL wersji językowej więc nawet rzeczy wyglądające wcześniej na skomplikowane są teraz zrozumiałe dla większej ilości graczy. Fakt faktem, że jest to gra dużo bardziej rozbudowana od wielu innych dostępnych na rynku i tym samym bardziej wymagająca ale nie jest nie do ogarnięcia.

co do 1 to jakie lokacje dokładnie są możliwe bo wiem ze w asmo to ta 1 mapa altgard i chyba morheim tak a do ely mnie to troche nie obchodzi ale dla nowych sie przyda :)

56lvl-cler-barus-Kajumbu

Opublikowano

Właśnie ściągnełam tego Aiona i szczerze. Jak sie pobrała ta 1 cześć to weszłam do gry i dostałam misje na dropnięcie czegoś. Dropiłam godzine nie dropło 20% z pobierania w tle. Szczerze... tak długo się ściąga, a nie spełnia moich wymogów (grafika, interfenjs, za dużo tych pasków).

Opublikowano

Właśnie ściągnełam tego Aiona i szczerze. Jak sie pobrała ta 1 cześć to weszłam do gry i dostałam misje na dropnięcie czegoś. Dropiłam godzine nie dropło 20% z pobierania w tle. Szczerze... tak długo się ściąga, a nie spełnia moich wymogów (grafika, interfenjs, za dużo tych pasków).

Paski na skille można wyłączyć lub inteligentnie ukryć. ;) Grafika jest świetna, trzeba mieć tylko dobry sprzęt.

Dropienie czegokolwiek w Aionie jest szybkie i bezproblemowe, zazwyczaj itemy do misji lecą z każdego moba. Musiałaś zabijać nie te, co trzeba.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...